Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren dekt de schade die jij of je medeverzekerden per ongeluk aan een ander (derde) hebben toegebracht. Hierbij gaat het om zowel materiële schade als om lichamelijk letsel.

Uw kind schiet zijn bal door de ruit van een buurman. Uw huisdier beschadigd een tafel bij uw vriend. Of nog erger: u brengt iemand lichamelijke schade toe. Dit zijn allemaal voorbeelden van schade die een claim tot gevolg kunnen hebben. Tegen deze risico’s kun je je verzekeren met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP).

Er zijn twee mogelijkheden: Een aansprakelijkheidsverzekering voor alleenstaanden of een gezinsdekking. In het geval van de tweede zullen ook je partner en minderjarige kinderen of grootouders die inwonend zijn meeverzekerd worden. Ook een kind dat nog studeert en op kamers woont kun je hierbij meeverzekeren. Een aansprakelijkheidsverzekering kan dus van groot belang zijn.

Schade die u opzettelijk veroorzaakt (ook onder invloed van alcohol of drugs),   schade aan spullen die u huurt of voor uw werk gebruikt en schade veroorzaakt met uw motor of auto zijn niet verzekerd op een particuliere aansprakelijkheidsverzekering.

Wil je meer weten? Heb je hulp nodig bij het sluiten van een aansprakelijkheidsverzekering? Loop gerust binnen op ons kantoor in Geleen of neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en helpen je de juiste verzekering te vinden.

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91