arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

e bent ondernemer lekker aan het ondernemen. Je houdt je bedrijf soepel draaiende. Maar wat als je ziek wordt? Of en arm of been breekt? Hoe zorgt je dan voor inkomen? Je moet zelf zorgen voor een financieel vangnet, omdat je meestal geen uitkering krijgt van de overheid. Gelukkig zijn er mogelijkheden om voor inkomen te zorgen, wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Zo is een arbeidsongeschiktheidsverzekering een belangrijke verzekering om te overwegen. Als je onverwacht ziek wordt of een ongeval hebt, ontvangt je via uw arbeidsongeschiktheidsverzekering een maandelijkse uitkering.

Of een arbeidsongeschiktheidsverzekering zinvol is voor jou, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk daarbij aan je eigen financiële reserves, gezinssituatie, risicobereidheid enzovoorts. Wanneer je bijvoorbeeld vrij eenvoudig 3 tot 5 jaar arbeidsongeschiktheid zelf kunt opvangen, is het sluiten van een AOV niet direct noodzakelijk. Echter, bij arbeidsongeschiktheid van langere duur kom je uiteindelijk toch in de financiële problemen.

Wil je meer weten? Heb je hulp nodig bij het sluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Loop gerust binnen op ons kantoor in Geleen of neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en helpen je de juiste verzekering te vinden.

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91