fiets / E-bike verzekering

Fiets / E-Bike verzekering

Een fietsverzekering sluit je af om je fiets te verzekeren tegen diefstal of schade.
Bijna alle inwoners van Nederland zijn in het bezit van een fiets. Een fiets is handig. het brengt je snel van a naar b, hebt nooit problemen om in een stad te komen of je fiets te parkeren. Maar helaas is een fiets daardoor ook een vaak gestolen goed. In elke stad wordt er gehandeld in gestolen fietsen. En nadat je voor de zoveelste keer bestolen bent van je eigen fiets weet je het zeker. Een fietsverzekering is handig.

Waarom is een fietsverzekering handig?

Wanneer je fiets gestolen is of schade heeft opgelopen kun je via je verzekering het schadebedrag terugkrijgen in de vorm van reparatie of een nieuwe fiets. Het bedrag van je verzekering wordt bepaald door de waarde van je gekochte fiets.

Een fietsverzekering kan altijd.

Een fietsverzekering sluit je af voor ongeveer 3 jaar. Je betaalt bij het afsluiten van de fietsverzekering eenmalig een bedrag dat gebaseerd is op de waarde van jouw fiets. Vervolgens heb je er geen omkijken of kosten meer aan. Het is ook mogelijk een doorlopende fietsverzekering te sluiten. Een gestolen fiets kost altijd meer dan het bedrag wat je aan de verzekeringsmaatschappij betaald. Zeker wanneer je een fiets niet kan missen.

Wil je meer weten? Heb je hulp nodig bij het sluiten van een fiets/e-bike verzekering? Loop gerust binnen op ons kantoor in Geleen of neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en helpen je de juiste verzekering voor jouw fiets/e-bike te vinden.

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91