Inventaris/goederen verzekering

Inventaris/Goederen verzekering

Is er bij jouw bedrijf ingebroken? Helaas krijgt jaarlijks een op de tien ondernemers te maken met diefstal of inbraak. Heb jij snel jouw zaakjes op orde als jouw laptop wordt gestolen of als de voorraad na een brand volledig onverkoopbaar blijkt?  Als ondernemer ben je afhankelijk van jouw bedrijfsmiddelen. Daarom is het belangrijk om jouw inventaris en goederen goed te verzekeren. 

Inventaris en goederen: wat houdt dat in?

Onder voorraad vallen in ieder geval grond- en hulpstoffen, halffabricaten, eindproducten, zaken in bewerking en emballage. Ook machines, gereedschappen, apparatuur en kasgeld horen bij de inventaris. Vaak zijn daarnaast elektronische apparatuur en gereedschappen standaard meeverzekerd in deze verzekering.

Wat vergoedt een inventaris- en voorraadverzekering?

Schade en verlies van voorraad en inventaris door brand, storm, inbraak en water. Sla jij de inventaris tijdelijk op een andere plek  op? Dan is deze voorraad bij de meeste verzekeraars ook verzekerd. 

Wil je meer weten? Heb je hulp nodig bij het sluiten van een inventaris/goederenverzekering? Loop gerust binnen op ons kantoor in Geleen of neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en helpen je de juiste verzekering te vinden.

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91