motorverzekering

Motorverzekering

Als eigenaar van een motor ben je verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de tegenpartij. Schade aan je eigen motor is bij een WA-verzekering niet verzekerd. Wil je schade aan je eigen motor verzekeren? Kies dan voor een WA + beperkt caso of WA + casco verzekering.

WA+Beperkt Casco of WA+Volledig Casco (Allrisk)
Bij de verzekering WA + beperkt casco bent u verzekerd voor schade aan uw motor waar u zelf niets aan kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een botsing met dieren, diefstal, brand en hagel of storm. De verzekering WA + volledig casco dekt deze gebeurtenissen ook. Daarnaast bent u verzekerd voor schade door eigen schuld en krijgt u bij diefstal of totaalverlies een bedrag terug op basis van de nieuwwaarderegeling.

Wat kost een motorverzekering?
De premie voor uw motorverzekering hangt onder andere af van uw leeftijd, woonplaats, type motor en uw schadevrije jaren. Op het moment dat u de motorverzekering afsluit, bekijken we hoe vaak en wanneer u schade heeft gehad. Hoe langer u geen schade aan uw motor heeft gehad, hoe hoger de korting op uw premie. Zo kunt u flink op uw verzekering besparen.

Wil je meer weten? Heb je hulp nodig bij het sluiten van een motorverzekering? Loop gerust binnen op ons kantoor in Geleen of neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en helpen je de juiste verzekering voor jouw motor te vinden.

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91