Over ons

Wie is Lacroix en Partners

Lacroix en Partners is een service gericht advieskantoor in Geleen waarvan je kunt verwachten dat je altijd een goed en betrouwbaar advies krijgt op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieel advies.

Bij Lacroix en Partners vindt u verzekeringen op het gebied van schade, zorg en leven. Met altijd ruime dekking en lage, voordelige premies. Of het nu gaat om een verzekering voor een auto, een woonhuis of een reis naar het buitenland, wij hebben voor bijna iedere situatie een goede en een passende verzekering. Onze adviseurs staan elke dag voor je klaar.

Voor het beste hypotheekadvies ben je bij ons op het juiste adres. Onze hypotheekadviseur bekijkt graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn en zal voor jouw berekenen wat de maximale hypotheek is die jij kunt krijgen. Heb je liever een hypotheekgesprek bij jou thuis? We komen ook graag bij jou thuis langs om vrijblijvend jouw mogelijkheden te bespreken. Ben je starter op de woningmarkt, wil je jouw hypotheek oversluiten (bijvoorbeeld als deze nog aflossingsvrij is, of omdat je wil profiteren van de huidige lage hypotheekrente), of heb je een nieuwe woning gekocht, onze hypotheekadviseur maakt je graag wegwijs.

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Je hebt altijd contact met dezelfde medewerkers binnen ons kantoor.  Met meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche is Lacroix en Partners bij uitstek hét kantoor voor jouw verzekeringen en hypotheken. Wij werken samen met gerenommeerde verzekeraars en kunnen voor iedere situatie de geschikte verzekering of hypotheek aanbieden.

Wij staan graag voor je klaar……. met heerlijke koffie.

lacroix en partners hypotheken kantoor

Chantalle Lacroix

Adviseur Verzekeringen
en Hypotheken

Patrick Meurs

Adviseur Verzekeringen
Particulier en Zakelijk