Startershypotheek

Startershypotheek

Het kopen van je eerste woning  is een grote financiële beslissing. Het afsluiten van een hypotheek hoort hier ook bij en goed advies is dan zeer welkom.  Je kunt tegenwoordig je hypotheek zelf online sluiten. Maar waar moet je op letten? Welke hypotheekvorm past bij mij en welke consequenties heeft een bepaalde vorm voor mijn financiële plaatje? Belangrijke vragen waar je misschien nog niet bij stil hebt gestaan. Daarom is goed hypotheekadvies van belang.

Lacroix en Partners helpt jou als starter graag bij het afsluiten van een hypotheek.
Als starter betaal je  € 1.995,-  (elders gemiddeld € 2.695,-) voor uitgebreid hypotheekadvies (inclusief het sluiten van een overlijdensrisicoverzekering) waarin we jou begeleiden van het advies tot aan de notaris. Onze hypotheekadviseur geeft je graag persoonlijk hypotheekadvies, beantwoord elke financiële vraag en bekijkt graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn.

Wil je meer weten over welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem contact met ons op telefoonnummer 046 – 850 74 91 of stuur ons een email  Wij zijn je graag van dienst en helpen je de juiste hypotheek te vinden.

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91