Vergelijk advieskosten van De Hypotheekshop

Vergelijk advieskosten van De Hypotheekshop

 
Kosten advies & bemiddeling*€ 2.800,-€ 2.495,-

De Hypotheekshop geeft hypotheekadvies tegen een gemiddelde adviesprijs van €2.800,-.

Hoewel de adviseur je vooraf informeert over de advieskosten, staat dit niet duidelijk vermeld op de website. Het is daardoor niet duidelijk of je bij De Hypotheekshop rekening moet houden met bijkomende kosten of dat alles bij de prijs zit inbegrepen.

Bijkomende kosten voor een hypotheek bij De Hypotheekshop

Bij De Hypotheekshop betaal je dus een gemiddeld adviestarief van € 2.800,- voor persoonlijk advies. Maar of dit een all-in hypotheekadvies is, staat niet duidelijk op de website. Hou daarom rekening met extra kosten zoals:

Uurtarief voor meerwerk€ 135,-

* Hoe hebben wij de tarieven vergeleken

De kosten voor bemiddeling en hypotheekadvies  liggen vast in een standaard dienstverleningsdocument (DVD). Iedere financiële dienstverlener is verplicht dit te publiceren. 

Niet iedere financieel adviseur is volledig transparant over zijn advieskosten. Vaak kunnen wij alleen de gemiddelde advieskosten vergelijken met ons tarief. Als er geen dienstverleningsdocument beschikbaar is vanuit het hoofdkantoor, dan vergelijken wij de advieskosten met de adviseurs van de betreffende financiële dienstverlener in de regio Zuid-Limburg.

Het is niet altijd uit het dienstverleningsdocument te herleiden of de kosten voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering in het tarief zijn inbegrepen. Veelal worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. Lacroix en Partners doet dit niet! Je betaald bij ons € 2.495,- inclusief de kosten voor een overlijdensrisicoverzekering (indien van toepassing).

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91