Vergelijk advieskosten van De Hypotheker

Vergelijk advieskosten van De Hypotheker

 
Kosten advies & bemiddeling*€ 2.495,- zonder kosten overlijdensrisicoverzekering€ 2.495,- met kosten overlijdensrisicoverzekering

 De Hypotheker geeft hypotheekadvies tegen een gemiddelde prijs van €2.495. Je kunt bij De Hypotheker kiezen tussen 3 pakketten, namelijk  Zelfzeker, Jazeker of Pluszeker. Bij Zelfzeker krijg je 1 adviesgesprek, bij Jazeker 3 gesprekken en bij Pluszeker meerdere gesprekken. Bij Lacroix en Partners hebben wij geen maximum voor het aantal gesprekken. 

Bijkomende kosten voor een hypotheek bij De Hypotheker

Bij De Hypotheker betaal je dus een gemiddeld adviestarief van €2.495,-. Maar omdat De Hypotheker geen all-in hypotheekadvies geeft, moet je vaak nog extra kosten betalen:

Uurtarief voor meerwerk€ 135,-
Toeslag wanneer je met zijn tweeën of meer personen hypotheekadvies nodig hebt€ 500,-
Extra verzekeringen afsluiten zoals een overlijdensrisico- en woonlastenverzekering, per verzekering€ 250,-
Overbruggingslening toeslag wanneer meer personen de hypotheek meefinancieren, per persoon € 375,-
Restschuldfinanciering€ 300,-
Fiscale voortzetting bij Kapitaalverzekering Eigen Woning & Spaarrekening Eigen Woning€ 375,-

* Hoe hebben wij de tarieven vergeleken

De kosten voor bemiddeling en hypotheekadvies  liggen vast in een standaard dienstverleningsdocument (DVD). Iedere financiële dienstverlener is verplicht dit te publiceren. 

Niet iedere financieel adviseur is volledig transparant over zijn advieskosten. Vaak kunnen wij alleen de gemiddelde advieskosten vergelijken met ons tarief. Als er geen dienstverleningsdocument beschikbaar is vanuit het hoofdkantoor, dan vergelijken wij de advieskosten met de adviseurs van de betreffende financiële dienstverlener in de regio Zuid-Limburg.

Het is niet altijd uit het dienstverleningsdocument te herleiden of de kosten voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering in het tarief zijn inbegrepen. Veelal worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. Lacroix en Partners doet dit niet! Je betaald bij ons € 2.495,- inclusief de kosten voor een overlijdensrisicoverzekering (indien van toepassing).

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91