Vergelijk advieskosten van Huis en Hypotheek

Vergelijk advieskosten van Huis en Hypotheek

 
Kosten advies & bemiddeling*€ 2.795,-€ 2.495,-

Huis & Hypotheek geeft hypotheekadvies tegen een gemiddelde prijs van €2.795,-. Huis & Hypotheek is wel onduidelijk over hun tarieven, want de advieskosten mogen adviseurs zelf berekenen:

  • Adviestarief gebaseerd op basis van een uurtarief
  • Adviestarief gebaseerd op een vaste vergoeding
  • Adviestarief gebaseerd op een combinatie van beiden

Pas als je een afspraak hebt gehad met een adviseur weet je hoeveel deze aan advies- en middelingskosten in rekening brengt. Het grote nadeel hiervan is dat je niet weet of de adviseurs eerlijke en transparante tarieven hanteren.

* Hoe hebben wij de tarieven vergeleken

De kosten voor bemiddeling en hypotheekadvies  liggen vast in een standaard dienstverleningsdocument (DVD). Iedere financiële dienstverlener is verplicht dit te publiceren. 

Niet iedere financieel adviseur is volledig transparant over zijn advieskosten. Vaak kunnen wij alleen de gemiddelde advieskosten vergelijken met ons tarief. Als er geen dienstverleningsdocument beschikbaar is vanuit het hoofdkantoor, dan vergelijken wij de advieskosten met de adviseurs van de betreffende financiële dienstverlener in de regio Zuid-Limburg.

Het is niet altijd uit het dienstverleningsdocument te herleiden of de kosten voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering in het tarief zijn inbegrepen. Veelal worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. Lacroix en Partners doet dit niet! Je betaald bij ons € 2.495,- inclusief de kosten voor een overlijdensrisicoverzekering (indien van toepassing).

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91