Vergelijk advieskosten van Hypotheek Visie

Vergelijk advieskosten van Hypotheek Visie

 
Kosten advies & bemiddeling*€ 2.895,-€ 2.495,-

 Hypotheek Visie geeft  hypotheekadvies tegen een gemiddelde prijs van €2.895,-. Als je wil weten hoeveel hypotheekadvies bij Hypotheek Visie exact gaat kosten, moet je eerst je adviesvraag aan hun adviseur voorleggen.

* Hoe hebben wij de tarieven vergeleken

De kosten voor bemiddeling en hypotheekadvies  liggen vast in een standaard dienstverleningsdocument (DVD). Iedere financiële dienstverlener is verplicht dit te publiceren. 

Niet iedere financieel adviseur is volledig transparant over zijn advieskosten. Vaak kunnen wij alleen de gemiddelde advieskosten vergelijken met ons tarief. Als er geen dienstverleningsdocument beschikbaar is vanuit het hoofdkantoor, dan vergelijken wij de advieskosten met de adviseurs van de betreffende financiële dienstverlener in de regio Zuid-Limburg.

Het is niet altijd uit het dienstverleningsdocument te herleiden of de kosten voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering in het tarief zijn inbegrepen. Veelal worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. Lacroix en Partners doet dit niet! Je betaald bij ons € 2.495,- inclusief de kosten voor een overlijdensrisicoverzekering (indien van toepassing).

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91