Vergelijk advieskosten van Vereniging Eigen Huis

Vergelijk advieskosten van Vereniging Eigen Huis

 
Kosten advies & bemiddeling*€ 2.650,-€ 2.495,-

De Vereniging Eigen Huis geeft hypotheekadvies met advies voor een overlijdensrisicoverzekering tegen een gemiddelde prijs van € 2.650,-

Bijkomende kosten voor een hypotheek bij Vereniging Eigen Huis

Bij Vereniging Eigen Huis betaal je dus een gemiddeld adviestarief van €1.999,-. Maar omdat Vereniging Eigen Huis geen all-in hypotheekadvies geeft, moet je vaak nog extra kosten betalen:

Uurtarief voor meerwerk€ 125,-
Voor een hypotheek zonder Nationale Hypotheek GaragntieEen hypotheek die hoger is dan 65% van de waarde van de woningDe aanvrager(s) geen dienstverband heeft voor onbepaalde tijd€ 99,-
Extra verzekeringen afsluiten zoals een overlijdensrisico- en woonlastenverzekering, per verzekering€ 99,-
Verzekering afsluiten bij een verzekeraar die geen gebruik maakt van automatische online berichtenverkeer€ 50,-
Ondernemers of zzp’ers betalen bijkomende kosten die gebaseerd zijn op hun ondernemingsvorm € onbekend
Bestaande Kapitaalverzekering Eigen Woning & Spaarrekening Eigen Woning meenemen naar een nieuwe hypotheek€ 149,-

* Hoe hebben wij de tarieven vergeleken

De kosten voor bemiddeling en hypotheekadvies  liggen vast in een standaard dienstverleningsdocument (DVD). Iedere financiële dienstverlener is verplicht dit te publiceren. 

Niet iedere financieel adviseur is volledig transparant over zijn advieskosten. Vaak kunnen wij alleen de gemiddelde advieskosten vergelijken met ons tarief. Als er geen dienstverleningsdocument beschikbaar is vanuit het hoofdkantoor, dan vergelijken wij de advieskosten met de adviseurs van de betreffende financiële dienstverlener in de regio Zuid-Limburg.

Het is niet altijd uit het dienstverleningsdocument te herleiden of de kosten voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering in het tarief zijn inbegrepen. Veelal worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. Lacroix en Partners doet dit niet! Je betaald bij ons € 2.495,- inclusief de kosten voor een overlijdensrisicoverzekering (indien van toepassing).

Meer weten? neem contact op met onze adviseur

Bel 046 – 850 74 91